9 Ιουνίου 2023
Ημερίδα Διάχυσης Αποτελεσμάτων του Έργου
στο Κεντρικό Αμφιθέατρο
της Σχολής Γεωπονικών Επιστημών
του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
• Effects of fishmeal replacement by defatted Zophobas morio larvae meal on growth and feed efficiency of gilthead seabream (Sparus aurata)
• The effect of fishmeal replacement by Zophobas morio larvae meal on proximate composition of gilthead seabream (Sparus aurata)
• Effect of micronutrients on the growth rates and biomass productivities of Microchloropsis gaditana
• The effects of fishmeal replacement by dietary Zophobas morio larvae meal on liver and intestinal histology of gilthead seabream (Sparus aurata)
• Influence of Temperature, Relative Humidity and Protein Content on the Growth and Development of Larvae of the Lesser Mealworm, Alphitobius diaperinus (Panzer)
• Evaluating the comparative effects of different dietary insect meals on growth performance and feed utilization in gilthead seabream (Sparus aurata)
• A blend of insect meals provides a suitable protein for dietary fishmeal replacement in Sparus aurata
• The effects of fishmeal replacement by Zophobas morio on the muscle and liver fatty acid profiles of gilthead seabream (Sparus aurata)
• Effects of dietary silkworm (Bombyx mori) pupae, mealworm (Tenebrio molitor), superworm (Zophobas morio) and black soldier fly (Hermetia illucens) larvae on the haematology, immunity and resistance to stress of gilthead seabream (Sparus aurata)
• Partial dietary fishmeal replacement with full-fat or defatted superworm (Zophobas morio) larvae meals modulates the innate immune system of gilthead seabream, Sparus aurata
• Effect of pH and potassium concentration on the autotrophic cultivation of Microchloropsis gaditana
• Biomass productivity of Microchloropsis gaditana cultivated in a variety of modes and effect of cobalt and molybdenum on its lipid distribution
• Mixotrophic cultivation of Microchloropsis gaditana
• Agricultural by-products from Greece as feed for yellow mealworm larvae: circular economy at a local level
• Agar as a nutrient carrier: a means for targeted delivery of nutrients to mealworms?
• Fishmeal Replacement by Full-Fat and Defatted Hermetia illucens Prepupae Meal in the Diet of Gilthead Seabream (Sparus aurata)
• The effects of low temperature stress on biomass production, proximate composition and fatty acid profiles of the marine thraustochytrid Schizochytrium limacinum
• Microchloropsis gaditana, Schizochytrium sp., Phaeodactylum tricornutum, and Tisochrysis lutea as n-3 PUFA sources in the diet of juvenile gilthead seabream (Sparus aurata)
• Παραδοτέο 1 (Π1) Η επίδραση της διατροφής στην εκτροφή των εντόμων
• Παραδοτέο 2 (Π2) Η επίδραση της σχετικής υγρασίας και της θερμοκρασίας στην ανάπτυξη των εντόμων
• Παραδοτέο 3 (Π3) Θρεπτική σύσταση των εντόμων και παραλλακτικότητα αυτής ανάλογα με τις συνθήκες εκτροφής
• Παραδοτέο 4 (Π4) Παραγόμενη βιομάζα εντόμων
• Παραδοτέο 5 (Π5) Παραγόμενη βιομάζα εντόμων
• Παραδοτέο 6 (Π6) Επίδραση των παραμέτρων καλλιέργειας στην παραγωγικότητα του 1ου είδους μικροφύκους
• Παραδοτέο 7 (Π7) Επίδραση των παραμέτρων καλλιέργειας στην παραγωγικότητα του 2ου είδους μικροφύκους
• Παραδοτέο 8 (Π8) Θρεπτική σύσταση των 2 ειδών μικροφυκών και παραλλακτικότητα αυτής ανάλογα με τις συνθήκες καλλιέργειας
• Παραδοτέο 9 (Π9) Παραγόμενη βιομάζα μικροφυκών
• Παραδοτέο 10 (Π10) Δημοσίευση σε συνέδριο-άρθρο
• Παραδοτέο 11 (Π11) Αξιολόγηση της χρήσης του Zophobas morio διαφορετικής επεξεργασίας στην ανάπτυξη, αξιοποίηση τροφής και την υγεία νεαρών ατόμων τσιπούρας
• Παραδοτέο 12 (Π12) Συγκριτική αξιολόγηση 3 διαφορετικών ειδών εντόμων στην ανάπτυξη, αξιοποίηση τροφής, υγεία και αντοχή σε ασθένειες νεαρών ατόμων τσιπούρας
• Παραδοτέο 13 (Π13) Αξιολόγηση μίγματος διαφόρων ειδών εντόμων στην ανάπτυξη ενήλικων ατόμων τσιπούρας
• Παραδοτέο 14 (Π14) Επίδραση πρωτεϊνών εντόμων στη θρεπτική σύσταση και στα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του φιλέτου της τσιπούρας
• Παραδοτέο 15 (Π15) Δημοσίευση σε συνέδριο-άρθρο
• Παραδοτέο 16 (Π16) Σύγκριση της χρήσης μικροφυκών με θαλάσσιες και φυτικές πηγές ελαίων σε εμπορικές τροφές για το λαβράκι: επίδραση στην ανάπτυξη, την υγεία και τη σύσταση του φιλέτου
• Παραδοτέο 17 (Π17) Επίδραση των μικροφυκών στο προφίλ των λιπαρών οξέων και στο ρυθμό αποκατάστασης (washout) των ω-3 στο φιλέτο του λαβρακιού
• Παραδοτέο 19 (Π19) Αξιολόγηση της χρήσης μικροφυκών στην ανάπτυξη, αξιοποίηση τροφής και την υγεία νεαρών ατόμων τσιπούρας
• Παραδοτέο 20 (Π20) Επίδραση των μικροφυκών στη θρεπτική σύσταση και στο προφίλ των λιπαρών οξέων των ω-3 στο φιλέτο της τσιπούρας
• Παραδοτέο 21 (Π21) Δημοσίευση σε συνέδριο-άρθρο
AI Website Builder